Kosten en vergoedingen

Kosten en vergoedingen
kringel2-e1425550178436

Voor osteopathische behandeling heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

Het tarief voor een osteopathisch consult bedraagt voor kinderen € 95,00 per behandeling. Een consult heeft een duur van 60 minuten. U kunt in de praktijk pinnen. De factuur krijgt u per mail toegestuurd. Wanneer u de factuur bij uw zorgverzekeraar indient, krijgt u vanuit de aanvullende verzekering de kosten voor het consult geheel of gedeeltelijk vergoed.

Bij vragen over vergoeding van het osteopathisch consult door uw zorgverzekeraar, raadpleegt u het beste uw polisvoorwaarden of bezoekt u de website van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie: Nederlandse Vereniging voor Osteopathie.

Een gemaakte afspraak mag u uiterlijk 24 uur voor aanvang kosteloos telefonisch annuleren. Online annuleren kan tot 48 uur voor aanvang (zie hiervoor de homepage). Wanneer u niet tijdig uw afspraak annuleert of niet verschijnt zonder afmelding, zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).